Eindelijk een blog

Mijn naam is Jolien, een dertiger die houdt van reizen en de wereld ontdekken. Na vele reizen en lang nadenken heb ik beslist een reisblog te maken. Op deze blog ga ik reisverhalen, tips, en aanbevelingen plaatsen. Samen met mijn vriend, Jenno, maak ik veel reizen en citytrips. Soms dicht bij huis, soms ver weg, en het lijkt me leuk om jou mee te nemen in onze avonturen.

Je kan me steeds contacteren via zakelijk@vakantiekriebels.be

xxx Jolien

2 thoughts on “Eindelijk een blog

 1. Hallo Jolien.

  Wat ontzettend stoer, gaaf en gedurfd dat je een blog hebt
  En wat leuk dat wij mogen meekijken in jullie leven
  Ik volg jullie al vanaf het begin met de vlogs en nu kan het ook zo.

 2. Veel succes met jouw blog!
  Zal met veel plezier jouw vakantie avonturen volgen.
  Om zelf leuke idee’tjes op te doen! 🙂
  Alvast een leuk begin!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *