Disney World Photowalls

Bij Disney World in Orlando hebben ze veel fotogenieke muren. Je ziet ze vaak verschijnen op Instagram fotot’s maar om ze te vinden is het niet altijd even gemakkelijk. Hieronder een top 7 van mijn favoriete Disney walls.

7. Disney’s Magic Kingdom Park – De paarse muur.
Deze muur is vast de meest bekende muur van Disney World. Ze hebben zelfs een # gemaakt voor deze muur. #purplewall Als je vanuit Tomorrowland terrace naar de ingang van Tomorrowland wandelt kom je deze vanzelf tegen aan de rechterkant naast de Monsters Inc. attractie. Je kan kiezen om een effe paarse achtergrond of het leuke geometrische stukje muur te gebruiken voor je foto. Vergeet de hashtag niet bij je foto te plaatsen! 😉

6. Disney’s Animal Kingdom – Harambe.
Net buiten Harambe Market zie je een muur met een oude tekening van Mickey Mouse en de woorden Fichwa! Fellow. Een ideaal plaatsje om nostalgie aan je foto toe te voegen.

5. Disney’s Hollywood Studios – Ijsstokjes muur.
De ijsstokjes muur zit best goed verstopt in Toy Story Land. Ik kwam hem toevallig tegen toen ik de nieuwe uitgang van Toy Story Mania nam en moest zeggen dit is een aangename verrassing!

4. Disney’s Hollywood Studios – Checkerboard muur.
De checkerboard muur is gemakkelijk te vinden als je de Ijsstokjes muur gevonden hebt. Gewoon aan de overzijde!

3. Disney’s Hollywood Studios – Incredible wall.
De muur van The Incredibles kon zeker niet in dit lijstje ontbreken. Bij het park gedeelte van The Incredibles kan je deze makkelijk vinden.

2. Disney’s Animal Kingdom – Lion King Wall.
Deze prachtige muur doet je wanen alsof je in de Leeuwenkoning film zit! Je vindt de muur vlakbij Tiffins en Nomad Lounge. Sinds kort is er ook een # in omloop namelijk #LionKingWall. De muur is prachtig maar wat mij een beetje stoort is het riooldeksel net voor de muur zo worden full body shots net een beetje lastiger.

1. Disney’s Epcot – Mexico Wall.
Deze muur is mijn absolute favoriet. Ik heb nog maar zelden (of nooit?) foto’s gezien van andere mensen bij deze muur, maar ik zag de muur en was direct verkocht! Als je bij het Mexico paviljoen de tijd neemt om de buitenkant van het paviljoen te bekijken dan zie je het prachtige design in de muur. Ik kan er echt uuuren naar blijven kijken en ontdek elke keer opnieuw leuke stukjes. Wat een afwerking van het gebouw, met zo veel kleurrijke prints.

Plaats hieronder in de comments welke jou favoriete muur is. 🙂


XXX Jolien

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *